Vårt team / Kontakta oss

Träffa teamet bakom Lyssna På Oss Nu! -  Music Revolution!


PEDRO TALAVERA

Chief Executive officer

Pedro har en examen i Marketing and Bachelors in Music & Event Management. Han arbetar sedan länge inom musikindustrin som manager för artister och med marknadsföring, releaser och tour management.
Pedro har internationella samarbeten med partners från Sverige, USA, Peru, Chile and Malta och bidrar med kontakter och erfarenhet till Lyssna På Oss Nu! Han är Music Industry Specialist i teamet.

Email: pedro@lyssnapaoss.nu 
www.linkedin.com/in/pedro-talavera-758920b2/


CEZAR GIUVELIC

creative director

Cezar har djupgående kunskaper och bred erfarenhet av audio-visuell produktion. Han arbetar som projektledare, filmredigerare och producent samt musikproducent både i Sverige och utomlands. 
Inom Lyssna På Oss Nu! arbetar Cezar med professionell videoproduktion för våra artister och samarbetar med olika partners runt om i Sverige..

Email: cezar@lyssnapaoss.nu


NAIMUL ABD

Chief strategy officer

Naimul har drygt 15  års erfarenhet av varumärkesarbete. Han har uppdrag som brand manager, strategisk planering och inom Marknad & PR hos ett stort antal byråer, företag som gör marknadsundersökningar och har arbetat med mer än 20 multinationella varumärken. 
Naimul är ytterst ansvarig för webbtekniken och  startup-arbetet i Sverige för Lyssna På Oss Nu!. Fokus är att expandera och använda plattformen så långt det är möjligt tekniskt. 

Email: naimul@lyssnapaoss.nu
www.linkedin.com/in/naimulabd/ 


Kontakta oss

Företag / samarbete (Pedro): 073 - 725 38 10
Artister / Produktion (Cesar): 076 - 018 38 54
Investering (Naimul): 070 - 460 0171

E-mail: info@lyssnapaoss.nu

Följ oss i sociala medier!